דחיית מחזור על ידי המשך לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/01/2017 | 23:56 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר אני מעוניינת לדחות את המחזור שלי ( בת 17.6 לוקחת גלולות מליאן על בסיס 21 ימים והפסקה של שבוע ) 1. איך דוחים את המחזור, כלומר איך פועלים בהמשך של לקיחת הקופסא הבאה 2. האם צריך להמשיך לקחת את כל הקופסא או שלדוגמאאחרי ה21 יום אני לוקחת לעוד 4 ימים גלולה , עושה הפסקה שבוע , מקבלת וסת ואז ממשיכה רגיל 21 יום ושבוע הפסקה 3.הקופסא שממנה אני לוקחת מספר גלולות, אין בעיה לשמור אותה לעוד פעמים אחרות שאצטרך לדחות את המחזור נכון? 4. אין סכנה בריאותית או מגבלות שהמשך לקיחת הגלולות? תודה

שלום את יכולה לקחת עוד מספר גלולות מהחפיסה השניה ואחכ לעשות הפסקה של שבוע ולקחת שוב 21 גלולות את יכולה לשמור את החפיסה החלקית אין בעיה

מנהל פורום רפואת נשים