שכחתי זואלי- גלולה מספר 19

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/01/2017 | 09:54 | מאת: שלי

שלום, אני נוטלת גלולות זואלי. שכחתי את גלולה מספר 19 ונזכרתי רק כעבור יממה כאשר באתי ליטול את גלולה 20. התנהלתי לפי העלון ונטלתי את 19 ו20 ביחד ואדלג על גלולות הפלצבו ע״מ לחבר 2 מגשיות יחד. שאלתי היא- רשום שיש סיכון גבוה להריון כאשר שוכחים אחת מהגלולות של הסוף ולכן הם מציעים לעשות את מה שכתבתי. עד מתי איני מוגנת? עד סוף החפיסה הבאה שאחבר?

שלום את לא מוגנת עד סוף החפיסה הנוכחית

15/01/2017 | 11:53 | מאת: שלי

כלומר- כן לצרף חבילות אבל הסכנה היא רק עד סוף הנוכחית. דבר נוסף- קיימתי יחסי מין ביום רביעי ושכחתי את הגלולה של יום שבת (3 ימים אחרי), האם ניתן להיכנס להריון? תודה

מנהל פורום רפואת נשים