איחור במחזור , שכחתי גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2017 | 10:42 | מאת: ליאת

אני לוקחת גלולות זואלי , התחלתי את הגלולות האלה חודש שעבר , כרגע אני בקופסא השניה , לפניכן הייתי לוקחת גלולות מליאן , החודש שכחתי לקחת 4 גלולות אני לא זוכרת מתי אבל הן היו גלולות לבנות , בספירה לאחור הבנתי ששכחתי , נשארו לי 2 גלולות צהובות בקופסא של החודש הזה ועדיין לא קיבלתי מחזור , אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שאני לא בהריון ? אני ממש חוששת שנכנסתי להריון מכיוון ועדיין לא קיבלתי מחזור .. מה הסיכוי ?

13/01/2017 | 10:45 | מאת: ליאת

יש לציין שלא היו לי שום דימומים במהלך החודש

שלום כדאי לחזור על בדיקת הריון ולהמשיך כרגיל את החפיסה אם הבדיקה שלילית

מנהל פורום רפואת נשים