פיטריה עקב אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/01/2017 | 19:57 | מאת: אור

שלום. עקב דלקת גרון לוקחת כבר כמה ימים אנטיביוטיקה. אני לוקחת גם פרוביוטיקה במקביל, אך כנראה שללא הועיל כי חטפתי פטריה (צריבה הפרשות וכל התענוג הנלווה) מה עליי לעשות כרגע? יש לי עוד 6 ימים לקחת אנטיביוטיקה ובטח לא יהיה יעיל לטפל באגיסטן כרגע אך גם בלתי אפשרי להשאיר את המצב ככה שילך ויחמיר כי אינני יכולה לטפל או להפסיק אצ האנטיביוטיקה. מה עושים?

שלום אני מציע לקחת אגיסטן כעת ואם לאחר סיום האנטיביוטיקה זה חוזר - לקחת שוב

מנהל פורום רפואת נשים