דימומים בנטילת סרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/01/2017 | 09:27 | מאת: ספיר

היי, ילדתי בן ב-1.5.2016, ואני מניקה, אחרי כחצי שנה מהלידה קיבלתי מחזור והלכתי לרופא שלי כדי שיתאים לי גלולות נגד הריון ושאוכל להמשיך בהנקה, (כרגע מניקה בעיקר בשעות הלילה כי אני עובדת) הרופא רשם לי את גלולות ה"סרזט"והינחה אותי ליטול כל ערב או בוקר גלולה אחת מהיום הראשון של המחזור, לאחר כחמישה ימים הדימום פסק והמשכתי להניק וליטול את הגלולה בשעה קבועה בערב, כשעברו כ 10 ימים התחיל לי דימום, בתחילה קל ואחר כך קשה יותר, היום 10 ימים אחחר תחילת הדימום עדיין יש מידי פעם דימומים קלים, הלכתי שוב לרופא (מחליף מקום כי הרופא שלי בחופשה) הוא אמר שאעשה בדיקת דם לשלול הריון, כמובן עשיתי ואיני בהריון, הוא אמר לי להמשיך עם ה"סרזט" אבל הדימומים ממשיכים, אני שומרת נידה וזה מאד מפריע לי בחיי היום יום. רציתי לדעת אם אני צריכה להחליף גלולה, ואם כן לאיזה? ולמה דברים כאלה קורים?

שלום זו תופעת לואי של הסרזט אם זה נמשך כדאי להחליף לאמצעי אחר אם את מניקה את לא יכולה לקחת גלולות רגילות

מנהל פורום רפואת נשים