האם יש צורך לקחת גלולה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/01/2017 | 14:04 | מאת: אלונה

שלום, רציתי לדעת אם כדאי לי לקחת פוסטינור ב1 לינואר קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע, קיבלתי מחזור ב8 לדצמבר, המחזור שלי דיי סדיר עם מחזוריות של בין 25-28 יום, אני יודעת שהביוץ מסתיים ביום ה21 מתחילת המחזור, לכן השאלה שלי היא האם לקחת את הגלולה כי אני מעדיפה לא להכניס חומרים כימיים לגוף שלי אם אין בכך צורך ממשי. אני בת 25 ולא נוטלת גלולות.

שלום בכל מקרה זה מאוחר מידי פוסטינור יש לקחת עד 3 ימים ממועד קיום היחסים

מנהל פורום רפואת נשים