שאלה לגבי מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/12/2016 | 20:43 | מאת: עדי

שלום, הפסקתי לקחת גלולות מסוג פמינט לפני ארבעה חודשים. מאז, לא קיבלתי מחזור אפילו פעם אחת. לפני כשבוע קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה ומאז אני מרגישה נפיחות מסוימת והתכווצויות מידי פעם. אשמח לדעת שני דברים - האם עליי לדאוג שלא קיבלתי מחזור למעלה מארבעה חודשים? כמו כן, תוך כמה זמן ניתן לבדוק בוודאות אם אני בהריון ומה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? תודה רבה.

שלום שכיח שהמחזור לא מגיע לאחר הפסקת הריון את יכולה לבדוק הריון בבדיקת דם 12 ימים לאחר היחסים החשודים

לאחר הפסקת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים