דימום בזמן שימוש בסרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2015 | 14:31 | מאת: שירה

שלום, ב5 החודשים האחרונים אני נוטלת גלולות סרזט בצורה רציפה. למעט פעם אחת מיד בתחילת התקופה לא קיבלתי את המחזור החודשי. לא הופיעו אצלי דימומים כלל. היום, לראשונה, הופיע דימום. מדובר על דימום בגוון ורדרד, דימום קל ביותר שנראה אך ורק בעת הניגוב ובינתיים לא חזר. חיפוש בגוגל הראה כי לרוב הדימומים הנילווים לנטילת סרזט הינם מסיביים יותר. מה משמעות הדימום הנל? יתכן ומדובר בדימום השרשה של תחילת הריון? תודה, שירה

שלום עם סרזט יתכנו כל סוגי הדמומים - דמומים קלים או חזקים דמום קצר או ממושך או בכלל העדר דמום כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים