הפרשות בהיריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/12/2014 | 11:43 | מאת: פלונית אלמונית

שלום, לאחר 8 חודשי ניסיון, הצלחנו להיכנס להיריון. בתאריך 12.12 עברתי US ראשון, נצפה שק הריון אבל עדיין לא היה דופק. הרופאה אמרה שנראה כי ההיריון בן 5.5 שבועות וזה מוקדם מידי, ועל כן קבעתי תור נוסף לעוד שבועיים. למחרת הייתה לי הפרשה ורדרדה בכמות יחסית גדולה, ובימים העוקבים ההפרשה חזרה אבל הכמות התמעטה (בכל יום זה קרה פעם אחת). אתמול בערב הייתה הפרשה חומה גם בכמות יחסית גדולה. עד עכשיו זה לא חזר. האם יש סיבה לדאגה?

שלום כל דמום בהריון יכול לרמז על הפלה צפויה אין ברירה אלא להמתין לבקורת הבאה ולראות אם מופיע עובר ודופק

מנהל פורום רפואת נשים