איחור במחזור ובדיקות הריון שליליות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/11/2014 | 18:00 | מאת: לירון

שלום, אני בת 28 , הפסקתי גלולות כדי להיכנס להריון לפני חצי שנה ומאז המחזור שלי היה מאוד סדיר וקבוע. החודש המחזור כבר באיחור של כמעט שבועיים ולא מגיע. עשיתי 3 בדיקות הריון שיצאו שליליות. אם אני לא בהיריון מדוע המחזור לא מגיע? מה זה אומר לגביי ההמשך? האם יגיע מחזור? האם יגיע ביוץ בלי מחזור? אני קצת מודאגת אשמח לתגובתך המקצועית תודה לירון

שלום סביר להניח שלא היה ביוץ כדאי לפנות לרופא לקבלת כדורים לזרוז הוסת ואז להמשיך לנסות

מנהל פורום רפואת נשים