הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/05/2002 | 15:02 | מאת: ענבל

שלום, בעקבות טיפול ברואקוטן החלה אצלי צמחית שיער/ התעבות שיער בכמה איזורים בפני (בעיקר סנטר). אני לקראת סיום הטיפול ורציתי לשאול כמה זמן לאחריו אפשר לעשות טיפול לייזר להסרת שיער?? (קראתי באיזה מקום שנה שנתיים ולעומת זאת במקום אחר שאפשר 3 חודשים?) הרופא עור שלי אמר שאם זה מהתרופה אז זה יעבור לבד 3 חודשים אחרי הטיפול. מאחר ולא ידעתי על זה קודם וכבר התחלתי במריטת שיערות בפינצטה דבר שגרם להם להיות עוד יותר עבות וקוצניות (כנראה גם בהשפעת התרופה), האם באמת שיערות כאלה יכולות לחלוף ככה מעצמן לאחר הטיפול? שאלה נוספת : מה ההבדל בין טיפול באפילציה לטיפול בלייזר מבחינת התוצאות ותופעות הלואי? המון תודה מראש על התייחסותך לשאלותי. ענבל

19/05/2002 | 09:33 | מאת: פרופ' יצחק פלד

ממליץ לחכות לפחות 3 חודשים הלייזר כמו החשמל פוגע בשורש אך צריך לחזור בטיפול מספר פעמים וללא בטחה מוחלתת סיבוכים אפשריים: כוויות, צלקות, שינוי גוון העור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית