Spider Angioma

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

27/05/2002 | 13:49 | מאת: דורית

שלום רב בתי בת 5, ואובחנה בקיץ שעבר כסובלת מ-spider angioma. יש לה נקודות מאוד קטנות על הפנים ומעט כתמים יותר גדולים, קוטר של עד 4 מ"מ. באיזורים החשופים יש לה מספר כתמים. רופאת עור הזהירה אותנו מפני חשיפה לשמש, לטענתה, אין לתת לה לצאת לשמש בכלל או לבושה לחלוטין. כמובן שזה בלתי אפשרי לילדה בת 5. לעומת זאת, קראתי באתרי אינטרנט שונים שהכתמים נעלמים (בילדים בלבד) עם השנים להבדיל מהאבחנה שנתנה לנו. מה מהדברים נכון? מה אפשר לעשות? אודה לתשובה מפורטת בנושא. בברכה

28/05/2002 | 13:28 | מאת: פרופ' פלד

יש כתמים אדומים שונים ולכן צריך לראותה מוגזם בעיני קביעת רופא עור

28/05/2002 | 22:09 | מאת: דורית

שני רופאים אבחנו את התופעה כ-Spider Angioma. רופא הילידים ורופאת העור. האם יש רופא עור המתמחה בילדים?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית