אוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

27/05/2002 | 06:28 | מאת: נעמה

שלום רב! בני בן השנתיים נולד עם אוזן בעלת תנוך לא שלם. כאילו "חסרה חתיכה" של חצי ס"מ בחיבור בין התנוך לפנים. אנו חושבים על ניתוח אך משיכת התנוך וחיבורו לאיזור החיבור מעוות במקצת את האוזן. אילו אפשרויות קיימות לגבינו? האם ניתן לשתול ? (מדובר באיזור של הבשר ולא של הסחוס) באיזה גיל מומלץ וניתן לעשות את הניתוח? קראתי לפני כשנה כתבה על השתלת אוזן בביה"ח רמבם ולכן נראה לי שזה המקום המתאים לניתוח. אודה לתשובתך המהירה.

27/05/2002 | 09:32 | מאת: פרופ' פלד

נירא לי שהבנת לא נכון. לפעמים ניתן לשתול קטע שנכרת. בכל מקרה אי אפשר להמליץ בלי לבדוקו.

27/05/2002 | 17:22 | מאת: נעמה

שלום רב הניתוח שקראתי עליו היה על שיחזור אוזן לתינוק שנולד ללא אפרכסת האוזן, כמדומני התבצע הניתוח ברמב"ם אך אינני בטוחה. האם תוכל למנות את האפשרויות העומדות בפני בני בנושא? בתודה מראש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית