הסרת נקודות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/05/2002 | 21:21 | מאת: המתלבט...

יש לי מספר נקודות חן בולטות ולא אסטתיות שאני מעוניין להוריד. הייתי במרכז הרפואי בגבעת-שמואל, והבנתי ששם משתמשים בשיטה של מריחת חומר כלשהוא על הנקודה, מה שמגרה את התאים מתחתיה לצמוח באופן נורמלי. רציתי לשאול, מה קורה לנקודה? היא נושרת? האם יש צלקת? האם החומר הזה בטוח??? מה עדיף? לייזר , זה, שריפה של הנקודה או שימוש בחנקן?? העלות של שיטת הטיפול הזו היא גבוהה. האם יש אפשרות להסרת נקודות חן מטעמים אסתטיים דרך קופ"ח???? רק שתבין, שהייתי אצל מספר רופאי עור שאמרו כי הנקודות אינן מסוכנות. בתודה...

27/05/2002 | 09:38 | מאת: פרופ' פלד

אפשרות של ניתוח מטעם ק"ח צריך לשאול בקופה. על השאלות אחרות: כל רופא משתמש בשיטה שבידיו יתן התוצאה הכי טובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית