פנים רזות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/05/2002 | 19:37 | מאת: .אן

אני בת 45. פני מאוד רזות. יש פרופורציה בפנים. אך כל הזמן מעירים לי שאני מרזה בפנים. הגוף שלי דווקא מלא. איך אפשר למלא את הפנים?

17/05/2002 | 22:36 | מאת: שרית

אן שלום, גם אני "סובלת " מבעייה דומה. מבנה פנים מאד רזה, פנים כחושות. גם כשאני מעלה במשקל הגוף פניי נשארות כחושות. אין לי תשובה בשבילך, הלוואי והיה לי..........בואי נמתין יחד לתשובה של רופא מנתח שיתייחס לשאלתנו ברצינות ( כי אף אחד לא מתייחס אליי ברצינות...אולי יש אפשרות להזרקת סיליקון או משהו כזה.......

19/05/2002 | 09:42 | מאת: פרופ' פלד

בצורה טבעית: השמנה על ידי הזרקת חומר טבעי:שומן שלך או חומרים זרים. הכנסת תותבות בכדי להבליט הצמות

25/05/2002 | 18:04 | מאת: שרית

פרופ' פלד, ראשית, תודה על תשובתך. ובהמשך לתשובתך, אבקש לדעת האם הזרקת חומר טבעי או זר הוא עניין מסוכן ? האם זה כרוך בניתוח, באשפוז או בתהליך החלמה ? האם זה דבר שכיח? ( לי אישית זה נשמע די נדיר ולכן גם הפחד שלי....). היכן מבצעים את זה ולמי אפשר לפנות ? אודה לך על תשובותיך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית