ניתוח- האופציה היחידה??

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/05/2002 | 23:37 | מאת: עצובה

שלום! החזה שלי מאוד מוזר, ובגלל זה אני מאוד נמנעת ללכת עם מחשופים וכל מיני- הוא די "מלא", אבל הכל מתרכז בחלק אחד קטנטן, ובגלל זה הוא נורא נפול. בטח לא הבנת, אז אני "אצייר"- ______ן ן______ ן ן ן ן ן ן U U ן ן ן ן ן ן האם יש ניתוח שיכול אולי "למתוח" את שד, כדי שהפיזור של הרקמות יהיה אחיד יותר? אולי פשוט לשים שתלי סיליקון? מצטערת, אני לא ממש מבינה בכירוגיה פלסטית, אז אני פשוט מנסה להציע לעצמי פתרונות לבעיה המשונה שלי.

26/05/2002 | 10:04 | מאת: פרופ' פלד

קשה להתרשם מי תיאורך. רק לאחר בדיקה ניתן לתכנן איזה ניתוח מתאים לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית