שחור מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/05/2002 | 18:18 | מאת: גולן

כברמספר שנים(בערך 4 שנים) שאני סובל מצבע שחור מתחת לעיניים כאילו חסרות לי שעות שינה ,למעשה אני ישן מספיק (6-8 שעות ביממה). 1. אבקש לדעת מהן הסיבות לגוון השחור הזה? 2. איך נפטרים ממנו ? אשמח לקבל תשובה בהקדם מאחר והנושא מפריע לי מאוד. אני בן 29 ובריא בדר"כ נ.ב הייתי אצל רופא עיניים ,רופא משפחה ורופא עור של קופ"ח ולאף אחד לא היה תשובה לגבי הבעיה או כל פתרון אחר.

21/05/2002 | 10:40 | מאת: פרופ' יצחק פלד

1- כנראה הצתברות של פגמנטים (המוסידרין) 2- ניתוח עפעפיים במידב שיש בקע שומני בעפעף התחתון עשוי לשפר

21/05/2002 | 10:46 | מאת: גולן

ראשית דבר ברצוני להודות לך על תשובתך המהירה, אשמח אם תוכל להפנות אותי למומחה בתחום ועוד שאלה אחת ברשותך האם ניתוח מסוג זה עלול להשאיר צלקת או משפיע בצורה כזו או אחר על הראייה ? בתודה מראש גולן

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית