תיקון לניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/07/2002 | 15:11 | מאת: ירון

שלום, לפני חמש שנים עברתי ניתוח פלסטי באף. הניתוח היה די מוצלח אם כי ישנם מספר דברים הפריעים לי (סלידה גדולה מדי, חוסר סימטריה קל ובליטה של סחוס) בנוסף בעת שאני מחייך יש לי מעין רעד קל בפנים שקיים מאז הניתוח יש לציין כי הוא השתפר רבות ככל שעבר הזמן. -האם כדאי לעשות תיקון לניתוח האף? מה מבעיות אלו הוא יכול לתקן?? אלו סיכונים יש? - המנתח שלי שהוא מנתח מכובד ומוכר אומר שעדיף שאעשה זאת בחורף. האם הוא צודק? למה? בתודה מראש, ירון

17/07/2002 | 20:58 | מאת: רונן

עברתי חווי דומה לפני 3 שנים עברתי נתוח אף אבל הניתוח לא הצליח וקצה האף צנח שוב למטה פניתי לרופא אך הוא סירב לתקן את האף ודרש תשלום נוסף מה עושים ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית