שאלה לגבי חומרים מאלחשים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/11/2016 | 20:04 | מאת: גדי

שלום, אני רוצה להסיר שתי נקודות על הפנים אצל רופא כירורג פלסטי. יש לי ברקע הפרעות קצב בלב מסוג פעימה מוקדמת, אבל אני נמצא כרגע בבירור קרדיולוגי גם בעקבות כאבים בחזה שנמשכים הרבה זמן. 1. באיזה חומר אלחוש משתמשים בדרך כלל בזמן הסרת הנקודות? 2. החומר המאלחש לא מסוכן ללב? תודה.

20/11/2016 | 10:29 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לאחר שתקבלי אישור לעבור את הפעולה הנ"ל בהרדמה מקומית,ובמידה וטופלת הטיפולי שניים בלידוקאין ללא תופעות לוואי ,זאת תרופת הבחירה .הימנעי ממתן אדרנאלין.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית