סרחי עור-"גולגולים"

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/10/2016 | 14:33 | מאת: נעה

שלום, עם הזמן נוספים יותר ויותר לי תוספי עור בצורת כדור באזור הצוואר וליד בית השחי, היבר היו לי 1-2 מקסימום. לאמא שלי היו הרבה בעבר ולכולנו במשפחה יש קצת. אני פשוט רואה אותם מתרבים ואף גדלים יותר ויותר ככל שעובר הזמן. מה ניתן לעשות בנידון כרגע והאם יש גם טיפול מונע שלכתחילה יקשה עליהם/ימנע מהם לגדול? באם יש צורך ברופא ולא בטיפול שבידיי היכולת לעשותו אשמח להמלצה למי לפנות במרכז הארץ/ירושלים. תודה מראש.

21/10/2016 | 08:14 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר דרך למנוע את היווצרות הנגעים הנ"ל. אלו שמפריעים אסתטית ניתנים להסרה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית