שתל אנטומי או עגול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/05/2016 | 16:42 | מאת: דנה

היי, חייבת עזרה דחוף בשבוע הבא אני צריכה לעשות את הניתוח, מההתחלה ציינתי בפני הרופא שאני רוצה את הצורה הכי טבעית ושאלתי לגבי שתל אנטומי, הרופא אמר שאין צורך ושעדיף עגול, הסכמתי כי אני סומכת עליו שהוא מבין יותר ממני... אבל לאחרונה יוצא לי לראות מלאאא בנות שעשו וכל אלה שהצורה שלהן ממש יפה!! בדיוק כמו שאני אוהבת אומרות שהשתל הוא אנטומי.. שאני קוראת על השתל האנטומי תמיד מצויין שזה הכי טבעי הרופא למה הוא ממליץ לי עגולים.. מה לעשות?! להתעקש?? אני פוחדת שאעשה בסוף עגולים ולא אהיה מרוצה..

13/05/2016 | 17:58 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואת מבצעת את ההגדלה מעל השריר יש לעתים יתרון בשימוש בשתלים אנטומים. בשתלים שמושמים בכיס מתחת לשריר ,כמעט ולא ניתן לזהות אם מדובר באנטומי או עגול. מאידך, נמנעים הסיבוכים של עוות השד בגלל התהפכות או תזוזה סיבובית של השתלים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית