לייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/11/2015 | 09:15 | מאת: חן

בוקר טוב.קראיתי שיש טיפול חדש עם לייזר לפנים 4 טיפולים במשך 60 יום במקום הזרקת בוטוקס לפנים,רציתי לדעת האם זה אפשרי שלייזר מיישר קמטים? או שעדיף לעשות בוטוקוס? לגיל 40 מה עדיף? תודה ויום מקסים

27/11/2015 | 00:07 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הבוטוקס משתק את השרירים במקום המוזרק ומשפיע על הקמטים הנוצרים מפעולת השרירים,כמו במצח וצידי העניים. פילינג בעזרת אנרגיית לייזר ,מקלף את השכבה העליונה של העור וממצק אותו. תורם להעלמת הקמטים השטחיים,ותורם למיצוק העור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית