חומרי מילוי belotero

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/09/2015 | 11:52 | מאת: מילה

כחמישה חודשים לאחר מילוי איזור הלחיים והרקות בחומצה היאלרונית התעוררתי בוקר אחד והמילויים נראים מעט נפוחים כמו שהיו ביום ההליך. מתחת לעיין אחת הופיע סימן סגלגל כמו עייפות קשה. לפעמים נראה שבאזורי הרקות יש טיפה אודם. הרופאה טוענת שמעולם לא נתקלה בתופעה כזו במיוחד אחרי שהחומר הוזרק ממזמן. רופאת המשפחה טוענת שזה נראה כמו עקיצת חרק ורשמה קרם עם סטרואידים פעמיים ביום. האם כדאי להמיס את החומר? האם יש התנפחויות ספונטניות כמה חודשים ואפילו שנה אחרי מילוי? האם אפשרי לפתח אלרגיה בצורה פתאומית לחומצה היאלרונית? תודה.

16/09/2015 | 08:47 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

גדיר אך נתקלתי בתופעות לוואי מאוחרות גם לאחר הזרקת חומצה יאלורונית.הטפול היה בהתאם לממצאים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית