מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/08/2015 | 09:47 | מאת: נתי

ד"ר מאייר שלום, אני בת 44 אחרי לידות עם משקל עודף, גובה 1.64 משקל כיום 88 קילו. בשנה האחרונה הורדתי 25 קילו בליווי דיאטנית. מאז הלידות יש לי סינר בבטן שרק גדל מאז הירידה במשקל. אני מאד סובלת מהקפל עור הזה והרבה פעמים יצאו לי פצעים מוגלתיים שם בדיוק איפה שיש את הצלקת מהקיסרי. כמה שאלות: 1. האם אני יכולה לעשות מתיחת בטן ושאיבת שומן או שאני צריכה לחכות לרדת עוד במשקל? 2. האם ניתוח כזה הוא עם השתתפות הקופה, יש לי כללית פלטינום? 3. האם הצלקת מהקיסרי יכולה להפריע לניתוח כזה? תודה

11/08/2015 | 10:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציע שתמצי את הירידה במשקל לפני ניתוח. הצלקת שלאחר הניתוח הקיסרי מוסרת במהלך הניתוח. לגבי ניתוח במסגרת הפלטינום, התקשרי לכללית אסטתיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית