הגדלה והרמה של שדיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/07/2015 | 11:31 | מאת: עדי

היי עברתי ניתוח להרמה והגדלה של השדיים היה לי לפני הניתוח הפרש של חמישים cc בין השדיים הוא הוריד לי חמישים cc רקמות מהשד הגדול ושם לי שתלים זהים של 370 cc שבוע לאחר הניתוח הלכתי לביקורת יש לי שתל שמתקבל יפה ומחלים טוב והשני לעמותו עוד לא תפס את מקומו וגם הוא קשה יותר הרופא נתן לי תחבושת לחץ להפעיל לחץ על השתל ואמר שהוא ירד רציתי לדעת אם זה נורמלי ונפוץ או שיש לי סיבה לדאגה?

29/07/2015 | 09:10 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין דרך שיעוץ פרטני ינתן ללא בדיקה. ישנם מקרים בהם השתל מפתח קופסית,רקמה צלקתית עודפת מסביב לשתל, שיוצרת את הנוקשות.לעיתים השתל מתקבע גבוה בכיס ויש צורך לתקן זאת בנתוח נוסף.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית