ציסטה בגב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/04/2015 | 22:03 | מאת: אלי

שלום רב ותודה מראש. לפני מספר חודשים הייתה לי ציסטה בגב העליון בצד ימין. רופא כירורג ראה את הציסטה ואמר כי יש להסיר אותה. בנתיים הציסטה שקעה ולא רואים אותה אבל אני מרגיש אותה כל הזמן יש באזור הציסטה גירוי והיא מפריעה לי מאוד מאוד .ואני מאוד מעוניין להסיר את הציסטה האם אפשר להסיר את הציסטה למרות שמבחינה חיצונית היא לא נראת. אני בן 63.

17/04/2015 | 19:30 | מאת: אלי

סליחה אני מבקש לשאול האם יש צילום או בדיקה אחרת כמו אולטרה סאונד שתאתר את מקום הציסטה על מנת להסיר אותה. כל טוב ותודה רבה

26/04/2015 | 08:46 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ברוב המקרים מדובר בבלוטת חלב של בסיס שערה. בגלל הפרעה בהפרשת החלב שנאגר ויוצר את הציסטה. לעיתים,הבלוטה מתנוונת ולעיתים הציסטה גודלת ואף עלולה להזדהם. במידה והיא ניתנת למישוש ניתן לחוציאה די בקלות.לא הייתי מנסה להוציאה במידה ולא ניתן במשוש להגדיק את מקומה וגבולותיה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית