ניתוח קולורקטלי בשילוב פלסטיקאי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/11/2012 | 20:52 | מאת: shi

שלום, אני בת 40 עומדת לפני ניותוח גדול מאוד - פתיחת בטן בפעם 4 על מנת לסגור פיסטולה רקטום וגינאלית. המנתח אמר שצריך פלסטיקאי על מנת לחתוך שריר מהירך או מהבטן להשתלה, למה הוא צריך פלסטיקאי, מה היתרון והאם ניתן לבקש שהפלסטיקאי גם יסגור את הבטן בצורה יפה, אני אחרי 4 ניתוחים ענקיים לפרטומיה עם שטיפות כימו, הניתוח האחרון השאיר אחריו נזק של פיסטולה שלא נסגרה טוב ושוב נפתחה. האם יש יתרון לדריר מהרגל או מהבטן, ומה עם רשת ביולוגית להשתלה? תודה רבה

09/11/2012 | 11:25 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה וחסרה רקמהלכסות את קיר הבטן,נעזרים הכירורגים בכירורגים פלסטים המתמחים בהעברת מתלים,ובמידת הצורך,במידה ולא ניתן להשתמש בריקמה מקומית ויצירת מתלה,משתמשים במתלה חופשי שנלקח ממקום מרוחק ומושתל בטכניקה מיקרווסקולרית. פרטנית,קביעת דרך הטפול מתבצעת לאחר בדיקה על ידי הרופאים המומחים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית