צלקת קלואידית בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/08/2011 | 18:14 | מאת: ז. טובה

בתי בת 24 לפני כ-8 שנים התפתחה לה צלקת קלואידית על הכתף מפצעי בגרות. בתי עברה במהלך שירותה הצבאי זריקות שהיקשו את הצלקת ולפני כשנה עברה ניתוח בהקפאה. הניתוח הטיב לכמה חודשים ולאחר מכן גדלה שוב הצלקת. היום היא כואבת, מעקצצת ומגרדת. מה ניתן לעשות ושאלה חשובה ביותר, האם היא יכולה להיות חלילה סרטנית? היינו אצל רופא וחוות דעתו היתה שאם מפריע לבתי אפשר לעשות טיפול בהקרנות או בכימותרפיה (הרופא אמר שלא היה עושה לבתו). איך אנו פועלים? בבקשה תשובה דחופה ביותר, תודה

09/08/2011 | 06:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לצערי,אינני יכול להציע פתרון לבעית הווצרות הקלואידים אצל בתך. אין לי נסיון בטפולים אגרסיבים כמו כמוטרפיה או הקרנות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית