טיפול פנים בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

02/01/2011 | 12:50 | מאת: אנג'י

הי, יש לי פנים חלקות יחסית , עם נקבוביות וסימני צלקות קלים עקב אקנה . הייתי מטופלת ברקוטאן לשמונה חודשים. חשוב להזכיר שיש לי פנים מאוד רגישים ודלקתיים , לפעמים אני נאלצת לקחת אנטיביוטיקה לכמה חודשים כדי למנוע INFLIMATION בתור מתבגרת היו לי פנים חלקים , אולם אחרי גיל ה 24 התחילו התפרצויות למיניהם . החלום של זה שיהיה לי שוב אותם פנים חלקות . השאלה האם הטיפול בגלי רדיו מומלצים לעור רגיש ואם כן איזה תוצאות משיגים מבחינת מרקם העור? תודה

03/01/2011 | 00:10 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

גלי רדיו ממצקים את העור ע"י כווץ סיבי הקולגן. אין להם כמעט השפעה על פני השטח של העור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית