שתלי פוליאוריתן ברזיל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/10/2010 | 22:25 | מאת: המוטרדת

לפני כ17 שנה ביצעתי ניתוח הגדלת חזה עם שתלים מסוג מנטור , לאחרונה פניתי לרופא פלסטיקאי בעקבות התקשות שד שמאל (קופסית). הרופא המנתח המליץ להחליף את השתלים והמליץ על 2 סוגים לבחירתי : 1. שתל ברזילאי עגול 2. שתל פוליאוריתן סילמד גם כן ברזילאי (שהוא הרבה יותר יקר). אשמח אם תמליץ לי באיזה סוג לבחור? והאם סוג הפוליאוריתן הוכח מדעית?

12/10/2010 | 07:06 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אכן,קיימים פרסומים ששתלים מצופים בפוליאוריטן,מפחיתים את עובי הקופסית ,הנוצרת תמיד, מסביב לשתל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית