חור במחיצת האף לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/10/2010 | 18:45 | מאת: סיוון

שלום לפני כשנתיים עברתי ניתוח אף ורק לפני כחצי שנה גיליתי חור במחיצה \ בסחוס ממה זה יכול להיות האם הדבר מוכר והאם ויך ניתן לתקן את הבעייה???? זה מפריע י לנשימה.....ולגבי העלות האם אצטרך שוב לשלם מחיר מלא???? אם בכלל יהייה אפשרי לתקן? או רק עלות חדר ניתוח או גם זה לא כי זת בעצם לא פאשלה שקרתה בגללי....

03/10/2010 | 07:22 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

את חייבת להתייעץ עם המנתח שתקן את אפך. עקרונית,במידה ואת עוברת נתוח מתקן,משלמים רק עבור חדר הנתוח. במידה ותבחרי רופא פרטי אחר,תשאי במלוא העלות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית