צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/06/2002 | 08:52 | מאת: הוצאת שדה

למעלה מחמש מאות תוספים מוכנסים למזון. כשליש מהם עלולים להזיק וכעשרה אחוזים מזיקים ממש. לפיכך מחויבים יצרני המזון והמשקה, ע"י משרד הבריאות לציינם על האריזה. אלא שמשרד הבריאות אינו טורח להסביר מה הוא מה וממה יש להיזהר. בימים אלה יצא לאור הספר "לסלק את הקוץ". ספר בן 303 עמודים, המדריך המלא לכל צבעי המאכל, החומרים המשמרים, המייצבים, הממתיקים המלאכותיים וכל השאר, מאת ד"ר חיים סדובסקי שכתב את רב המכר "לחיות עד מאה ועשרים שאלה של החלטה". בספר ניתן גם למצוא לפי א-ב את כל המחלות שעלולות להגרם בין היתר גם בגלל התוספים הללו. לפני שמתחילים לטפל במחלה כלשהי, יש לסלק את הסיבה למחלה. יש להימנע ממה שגורם לה. ניתן להשיג את הספר בכל חנויות הספרים ולרוכשו, עדיין במחירי שבוע הספר, בהוצאה לאור בטלפון 08-8573356

16/06/2002 | 14:19 | מאת: פרופ' פלד

16/06/2002 | 14:21 | מאת: פרופ' יצחק פלד

תודה על המידע

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית