התייעצות2 שאלות אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/05/2023 | 23:03 | מאת: דניאלה

היי , אני 3 שבועות לאחר ניתוח אף יש לי 2 שאלות 1אכלתי היום משהו לא טוב ומיד הרגשתי צורך להקיא , האף לא דימם בזמן הקאה אם הקאתי זה עלול להשפיע על התוצאה ? 2בנוסף אני חווה לפעמים עדיין עייפות וכאבי ראש באים והולכים לגיטימי לאחר תקופה כזאת?( חשוב לי לציין שהאף עדיין רגיש ונפוח) תודה!

חושב שכדאי שתדברי עם הרופא המנתח שלך חשוב להיות בקשר עם המנתח כדי לתת תשובות לכל השאלות, הוא ידע לתת מידע אמין ומשמעותי יותר מפורום באינטרנט

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית