שתלים ללחיים עקב איבוד נפח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/04/2023 | 13:54 | מאת: א.ל

שלום רב, אני בחור בן 29. בתחילת בנות העשרים לחיי- איבדתי נפח רב בפנים עקב איבוד שומן. הזרקה של חומצה הילרונית ושומן לא הניבו תוצאות. ביצעתי ניתוח של שתלי סיליקון בפנים שעיוותו אותי(עקב חוסר ניסיון של המנתח). אני מבין שהפתרון זה שתלים קבועים כי נדרש נפח מאוד גדול. איכות החיים שלי לא טובה בלשון המעטה עקב המראה המבוגר בגלל הבעיה. למי אפשר לפנות בנושא? פניתי בעבר למחלקת פלסטיקה בבית חולים שהפנו אותי למחלקת אסתטיקה ושם לא קיבלתי מענה. מי מתעסק עם שתלים לאובדן נפח בפנים? באופן כללי, מי יכול לעזור בעניין זה? המון תודה,

אתה מתאר שכבר סבלת מסיבוכים כתוצאה מניתוח שתלים ללחיים בעבר. אתה בסיכון מוגבר מאוד שגם בניתוח נוסף, גם בידיים מיומנות יהיה סיבוך. מציע לחשוב על פתרונות אחרים מאשר שתלים ללחיים

08/05/2023 | 17:25 | מאת: א.ל

היי, תודה על המענה. לא היו סיבוכים פשוט התוצאה האסתטית הייתה גרועה. אילו עוד פתרונות יש? חומרי מילוי לא על הפרק כי צריך כמויות. שומן - פשוט לא עובד. מה נותר?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית