שאלה חומרים מבוססי סידן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/04/2023 | 15:58 | מאת: יאלי

שלום דוקטור. אשמח לדעת מה דעתך על רדיאס או כל חומר אחר שמכיל סידן? מה ההבדל (בתוצאה) לעומת חומצה הילארונית? אני מעוניינת לעשות כמה הזרקות בפנים כולל קו הלסת. האם סידן מתאים? מחזיק יותר זמן?

סידן בחומרי מילוי מהווה דרך לגרות את העור ליצור יותר קולגן - ולכן נחשב לביוסטימולנט. ניתן להשתמש בו גם כדרך להשיב נפח. אך בגלל שלא ניתן להמיס אותו הוא נחשב חומר מעט פחות בטוח מחומצה היאלורונית. ועדין בידיים מיומנות והאינדיקציות הנכונות מדובר בחומר נהדר. חשוב לבצע את הטיפול אצל רופא מומחה מנוסה כך שהטיפול יינתן לסיבות הנכונות ובצורה הנכונה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית