העלמת צלקת ומשחה.......

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

15/04/2023 | 03:12 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 12 בתחילת ינואר הייתה מעורבת בתואנת דרכים קשה שגרמה לצלקת מתחת לעין שלה לצד האף מזכוכית אחרי שבועיים שהצלקת נרגעה ולפי הוראת בבית חולים התחלנו להשתמש בקול קוט משחה להיעלם צלקת צלקת נראית לעין וברורה אבל היא לא עמוקה והחליטו לא לתפור או להדביק אחרי שלוש חודשים משימוש במשחה הצלקת נראית יותר טוב ושטחית אבל עדיין יש קצת אודם הבת מנסה תמיד למרוח קרם הגנה משמש ובנוסף כובע השאלה שלי עד כמה זמן יכולה להשתנש במשחה להיעלם צלקת האם אפשר להשתמש עטד חודש זה לא מזיק? תודה מראש

לצערי צלקת לעולם לא תעלם באופן מלא אך היא תמשיך ותשתפר עם הזמן חשוב בשנה הראשונה לשמור שהצלקת לא תהיה בשמש ישירה ולכן קרם הגנה או כובע חשובים. ניתן להמשיך למרוח קלוקוט מספר חודשים ללא כל בעיה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית