הרדמות וניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/04/2023 | 02:46 | מאת: אביגיל

היי 1. אם אדם צריך לעבור כמה ניתוחים לאורך החיים הכרוכים בהרדמות, זה נכון שיש יותר סיכוי לדמנציה בגילאים מאוחרים? 2. מה יותר עדיף עובד יותר- ניתוח להסרת עור העפעף העליון או המסה של שכבת העור העליונה בפוטונה לייזר? גם פה צריך לחזור על התהליך אחת לכמה שנים תודה

מומלץ להמנע אם ניתן מהרשמות מרובות וחשיפה מרובה לחומרי הרדמה. אך לא נמצא מחקר בבני אדם שהראה שאנשים שנחשפו ליותר חומרי הרדמה היו בסיכון גבוה יותר לדמנציה. פוטונה היא כלי שגורם לכוויה מבוקרת בעור וכתוצאה מכך היא מכווצת מעט את העור ולכן יכולה לצמצם את מימדי העור בעפעף.. ניתוח הרמת עפעפיים יהיה יעיל יותר וישיג דרך הסרה של העור צמצום משמעותי יותר של עודפי העור בעפעפיים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית