עודפי עור לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/04/2023 | 22:24 | מאת: גלי

איזה בית חולים ציבורי מנוסה בהסרת עודפי עור בגב עליון? הייתי בציבורי כלשהו ולא הסכימו לנתח אצלי גב עליון למרות שוועדה אישרה ..יש דבר כזה שבית חולים מסרב לנתח בגלל מורכבות הניתוח?

רופא מנתח יכול להחליט מה מתאים לו לנתח ומה לא - מעל הכל מחובת הרופא לא לעשות נזק למטופל. מבחינת ניתוח להסרת עודפי עור בגב עליון - מדובר בניתוח שלא כל פלסטיקאי יעשה. כמוכן גם במקרים שיש צורך במתיחת בטן בשילוב עם הגב ( ניתוח שנקרא מתיחת בטן היקפית) לעתים יוחלט להפריד את הניתוח לשני חלקים בשל מורכבותו ומשך הניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית