שאלה - פרוצדורות שונות לשאיבת שומן..

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/04/2023 | 13:19 | מאת: שאלה

היי, 1. זריקות אוזון להמסת שומנים באזורים נקודתיים בירכיים פנימיות וחיצוניות אפקטיבים יותר משאיבת שומן? התוצאות הן לתמיד לא משנה היריון/לא היריון? 2. כשכתבת באחת ההודעות כאן שעדיף לבצע שאיבת שומן אחרי היריון למה התכוונת? ביצוע שאיבת שומן יכולה להוביל לתוצאות בלתי הפיכות אחרי היריון אם עוברים אותה לפני היריון ? או שפשוט חוזרים על ההליך אחרי היריון? 3 יש מקומות שמאד מפריעים לי, לפני היריון, ואני מתלבטת באשר לסוג הפרוצדורה המתאימה כי מניחה שיש השלכות - אולי אחרי היריון יהיו מקומות שייראו לא פרופרציונליים?, אולי התוצאות לא יישמרו ואצטרך לבצע עוד שאיבה או שאחר כך יהיו מקומות שייראו יותר עבים ביחס לאחרים. אני לא רוצה להזיק לגוף שלי אבל הירכיים הללו מציקים לי כבר הרבה זמן... מה יקרה לגוף שלי אחרי ביצוע שאיבה/זריקות אוזון? אחרי היריון? תודה

טיפול באוזון איננו מומלץ!!! מבחינת שאיבות שומן, צריך לזכור ששינויים משמעותיים בגוף כמו הריון או עליה או ירידה משמעותית במשקל ישפיעו על הגוף ולכן יכולים להשפיע על התוצאה של הניתוח. במידה ומדובר במשהו שמפריע מאוד ואת מודעת לכך שאם בהמשך יהיה הריון התוצאה לא תישמר - אז מומלץ לפנות ליעוץ פלסטיקאי כדי לשינוי מה ניתן לעשות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית