מתיחת בטן היקפית ומשקל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/03/2023 | 21:05 | מאת: ערן

שלום, כל חיי הייתי מאוד שמן, בשיא כ140 ק''ג. כיום אני שוקל כ88 ק''ג. אני רוצה לבצע מתיחת בטן היקפית, יש לי המון עודפי עור. יחד עם זאת, אני כן מעונין להגיע למצב "אידיאלי" לפני המתיחה מבחינת שומן בטני עודף, כי חבל לי שאם ארזה עוד אחרי הניתוח אז שוב יהיו עודפים. איך אני יכול לדעת, אם בכלל, מתי אני במצב כזה? הכוונה שאם הייתי אדם בלי היסטוריה של עודף משקל, היתה לי בטן יחסית שטוחה.

מומלץ להיות במשקל יציב תקופה של לפחות 6 חודשים לפני ביצוע הניתוח אך אם אין כוונה לחכות מומלץ לבצע את הניתוח רק כשהגעת למשקל היעד שלך או לפחות קרוב מאוד למשקל היעד (עד 5קג ממשקל היעד יעבור בשלום ללא שינויים משמעותיים לתוצאות הניתוח)

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית