סינר בטני והסרת עור בחזה (גבר)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/03/2023 | 20:01 | מאת: גבר 29

היי אשמח לתשובות מפורטות למי שיודע* מה הפרוצדורה לאחר שקיבלתי אישור מהקופה למימון? איזה שילובים אפשר להוסיף לניתוחים האלו? הרצון היה לעשות בטן היקפית זרועות חזה וירכיים. האם אפשר לעשות את כל הניתוחים האלו ביחד? וכמה נראה לכם יעלה דבר כזה, לאחר מימון ?

25/03/2023 | 20:06 | מאת: גבר 29

קיבלתי מימון לסינר בטני והסרת עודפי עור . לא אישרו ירכיים וזרועות**

25/03/2023 | 21:06 | מאת: ערן

לא רופא. איך קיבלת אישור ולמה? לרב לא מממנים. איזו קופה אתה? מעניין

27/03/2023 | 19:40 | מאת: 29

קיבלתי אישור לסינר בטני והסרת עודפי עור בחזה,וועדה חריגים מכבי

לאחר קבלת אישור של הקופה ניתן לגשת לרופא שבהסדר עם אותה קופה או לבית חולים ציבורי. משם לאחר בדיקת פלסטיקאי והחלטה על הניתוח המתאים לך ייקבע לך תור לביצוע הפעולה. לעתים ניתן להוסיף בתשלום ניתוחים שלא אושרו על ידי הקופה - כך שהכל יבוצע תחת הרדמה כללית אחת ולא במספר ניתוחים. יש לדון על כך עם המנתח ולקבל את כל המידע ממנו/ה

12/05/2023 | 15:06 | מאת: 29

תודה רבה לך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית