חומצת לומינרה באיזור הלחיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/03/2023 | 19:35 | מאת: חמוצית

היי, עשיתי מזרק של 1.3MM של לומינרה באזור הלחיים לפני שבוע וכבר היום אני לא רואה את התוצאה יותר. ביום הראשון הייתי מרוצה דווקא. זה אחרי שלפני שנתיים הזריקו לי מזרק שלם של חומצת סטילאג' בלחיים ,שירד לאחר שבוע, ולאחר חצי שנה שוב פעם, ושוב ירד אחרי שבוע. מה קורה עם זה? :\ אני ממש רוצה שהתוצאה תישמר. אשמח לתובנות ממך...

לאחר הזרקת חומצה היאלורונית צפוי להיות שינוי של נפח כתוצאה מהחומצה שלפעמים נילווה גם בשינוי נפח של בצקת / נפיחות מהפעולה עצמה ותגובת הרקמות. לאחר שבוע הנפיחות שיורדת היא של הרקמה בעוד שהחומצה נשארת. מציע בפעם הבאה לעשות את ההזרקה אצל רופא שיכול לעקוב עם אולטראסאונד על החומצה ההיאלורונית כדי להראות לך כמה נשאר לאחר ההזרקה. כמוכן חשוב לבצע את הטיפול אצל רופא מומחה ועם חומרים מאושרים כדי לשמור על תוצאה רצויה וצפויה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית