חידוש חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/03/2023 | 21:26 | מאת: שלי

לאחר כמה שנים שאני כבר מטופלת בפנים בחומצה היאלרונית (שקעים בלחיים, ומילוי סנטר) ותמיד אני מרוצה. האם נשארים שרידים של החומצה או שהיא נעלמת לגמרי? תוהה האם בשנים הבאות אוכל לבצע פחות הזרקות. תודה

חומצה היאלורונית נספגת לחלוטין, לעתים בקצב שונה מאדם אחד לאחר צריך לזכור גם שעם הגיל הפנים ממשיכות להשתנות ולכן בהמשך החיים ייתכן ויהיה צורך בהזרקה בצורה אחרת משנים שקודם לכן וכן לעתים כאשר יש נפילה משמעותית של הרקמות כבר מומלץ לטפל בניתוח ולא שרק הזרקות של חומרי מילוי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית