נפילת גשר האף וסטייה ימינה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/03/2023 | 15:31 | מאת: א

שלום רב. שאלה מעט מורכבת. מאז ומתמיד היה לי גבנון באף. בחודשים האחרונים פתאום שמתי לב שגשר האף החל ממש ליפול לי, בצורה מאוד בולטת שגורמת לקמט בין הגבות ולכל האף ליפול למטה, ובנוסף האף החל לסטות באופן מאוד בולט לצד ימין. שתי הבעיות האלו מעולם לא היו - היה רק הגבנון אבל הגשר של האף היה הרבה יותר מורם והאף לא סטה לשום צד. ביצעתי פיסול אף שמעט יישר את הגבנון בפרופיל, אבל לא תיקן את עניין נפילת גשר האף והסטייה ימינה. כלומר האף לא שב לצורתו הקודמת לפני השינויים האלו גם לאחר הזרקת חומרי מילוי במקומות האלו. רציתי לשאול, האם ידוע לך על בעיות שיכולות להביא לנפילת גשר האף ולסטייה פתאומית שלו לצד אחד? האם יכול םהיות שזה קןרה בגלל "נפילה" של שאר הפנים, כי בנוסף יש לי צניחת עפעפיים. תודה

מציע בדיקה וייעוץ מסודר כדי לענות על כך צריך לראות אם חלק מהבעיה התפתחה גם כתוצאה מהפיסול אף

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית