הגדלת חזה בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/03/2023 | 01:52 | מאת: שרון

שלום! עברתי ניתוח חזה לפני מספר שנים. שתלים פרופורציונליים והכול היה תקין. אממה, רק לאחר 6 חודשים נוצרה לי התקשות קופסית. בחרתי להוציא את השתלים, הכאב היה גדול מדי. שאלתי היא, האם בכלל מומלץ לחשוב על עוד ניתוח הגדלה? ההסתברות שזה יקרה שוב גבוהה? אגב, הקופסיות נותרו בגוף, האם זו גם בעיה אם חושבים על ניתוח נוסף? תודה!

מציע לשבת על כך ביעוץ מסודר עם מנתח פלסטי. עקרונית ניתן לבצע את ההגדלה בכיס חדש ובכך להפחית את הסיכון להתכווצות קופסית חוזרת. כמו-כן ניתן לעשות דברים שונים בניתוח כדי להפחית משמעותית את הסיכון לכך, אך יש עדין סיכון שתתפתח שוב קופסית בשדיים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית