רעידות בשפה התחתונה ושינוי צורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/02/2023 | 00:20 | מאת: יפעת

שלום ד"ר אשמח לתשובה אני נמצאת בתקופה די לחוצה ועמוסה לאחרונה החלו לי רעידות לא רצוניות, מן קפיצות קטנות בצד שמאל של השפה התחתונה.. ידוע לי שלפעמים כתוצאה ממתח יש רעידות וכו הבעיה היא ששמתי לב, שהשפתיים שלי מעט השתנו והחלק בו יש רעידות איבד מעט מהנפח שלו הוא קצת יותר נמוך מהצד שלא רועד (כמובן אני מתכוונת שיש שוני במצב סטטי שאין רעידות) יכול להיות שהשפתיים איבדו מהסימטריה שלהן? רעידות יכולות לגרום לשינוי צורת השפתיים או שזה איכשהו יכול להיות שקרה שינוי בשפתיים ובגלל זה הרעידות???

קשה להתייחס ללא בדיקה מציע שתפני לבדיקת רופא כדי שיוכל לענות לך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית