שאלה על מילוי שומן עצמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/02/2023 | 18:22 | מאת: רותם

היי 2 שאלות ברשותך:) לפני כשנתיים עשיתי מילוי שומן עצמי בפנים. האם לאחר שנתיים ניתן להוסיף עוד מילוי שומן ולקחת מאותו אזור שנלקח בפעם הקודמת? (צד הירך). או שאסור לבצע את הפרןצדורה מאותו האזור עוד פעם? בנוסף האם ניתן לקחת שומן עצמי גם מנשים רזות? תודה.

ניתן לעשות מילוי שומן שוב באיזורים שבוצעה הזרקה קודמת וכן אפשר לקחת מאותו איזור שוב למרות שזה בדרכ יותר קשה לשאוב שומן מאזור שכבר נשאב גם באנשים רזים אפשר לשאוב ולהשתיל שומן אך לא בכמות גדולה מאוד

24/02/2023 | 12:24 | מאת: רותם

תודה אז שאלה נוספת- במידה וארצה לבצע שוב מילוי שומן עצמי אך עם רופא אחר-האם אני צריכה לדעת באיזה מכשור או איך נעשה התהליך של המילוי שנעשה לפני שנתיים? כלומר איזה פרטים אני צריכה ליידע את הרופא החדש אם בכלל… מכיוון שהרופא שעשיתי בזמנו כבר עובד בחול ולא יודעת איך אוכל להשיג את הפרטים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית