הסרת נגע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/02/2023 | 08:20 | מאת: יעל

היי,שתיי שאלות אם לגבר יש קונדילומה ופלסטיקאי לוקח דגימה בכדי לאמת שזה קונדילומה שולח לפתולוגיה. האם הוא מוציא את כל הנגע(הנגע קטן) בשלמות ככה שהוא כבר לא מדבק? או שרק לוקחים דגימונת קטנה ומשאירים את הנגע? האם ראוי לציין לפלסטיקאי שיוציא הכל בשלמות או שזה ברור מאליו?

הוצאת הקונדילומה בשלמותה היא דבר ש פלסטיקאי יעשה בדרכ אך גם אחרי הוצאתה עדין אתה יכול להיות מדבק… קונדילומה היא זיהום ויראלי בדיוק כמו הרפס שיוצא בשפתיים גם קונדילומה יכולה לצאת שוב ….

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית