טיפול הנפיחות בפנים מזיהום של ביואלקמיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/02/2023 | 23:29 | מאת: ליליאן

האם יש רופא שמתמחה בטיפול או בהוצאת ביואלקמיד. כבר חצי שנה סובלת מנפיחות בפנים מגיעה לבית חולים שואבים לי ונוטלת אנטיביוטיקה. מסיימת את האנטיביוטיקה שוב הנפיחות חוזרת .איך מתפטרים או מטפלים בדבר הזה שנקרא ביואלקמיד מיואשת. אשמח לתשובה במהירות הבזק.

ביואלקמיד הוא חומר מילוי שאינו נספג ונמצא במקום המוזרק לכל החיים. אם יש זיהום לצערי החיידק יכול לשבת על הביואלקמיד כל החיים, ולכן במצב כזה צריך להוציא את הביואלקמיד אם מעוניינים להגיע להפסקה של הזיהומים יש קושי רב בהוצאתו אך ניתן לנסות לשאוב אותו תחת אולטראסאונד או לפעמים דרך חתכים קטנים בעור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית