לקראת ניתוח בטן קדמית ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/01/2023 | 19:44 | מאת: סבתא של ניקי 🐕

האם יש טעם לנסות לחזק שרירי בטן, לשחות פעמיים שלוש בשבוע, לקראת ניתוח בעוד כחודש וחצי ?

הגעה במצב בריאותי וכושר גבוה לניתוח יכולה להקל על ההחלמה מבחינת התוצאה ההתמדה בספורט חשובה יותר מאשר הכנה קצרה לפני ניתוח

30/01/2023 | 00:02 | מאת: סבתא של ניקי🐕

בשנה האחרונה אני מתאמנת בפילאטיס. וכן.. משתדלת ללוות את תהליך ההרזיה ( 40 קג במהלך השנתיים האחרונות, ובחודשים האחרונים די יציבה, כן , אוזמפיק, ולפני כן קססנדה) בלפחות מעט ספורט, כעת מעונינת להוסיף שחייה. תודה רבה לך 🌺

30/01/2023 | 00:05 | מאת: סבתא של ניקי

השאלה מתייחסת באופן נקודתי לשרירי הבטן, האם יש טעם לנסות ולחזקם , הלא במילא הם ייחתכו בניתוח. אני תוהה...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית